Activiteiten in kader van Dag van de Stilte

ZWOLLE – Op zondag 31 oktober vindt voor de elfde keer de landelijke Dag van de Stilte plaats. Het doel van deze dag is om aandacht te vragen voor het belang van stilte; voor meer akoestische stilte én voor innerlijke stilte. Op vele locaties in het land zijn er activiteiten; zo ook op de Lemelerberg, bij de Duursche Waarden en in Heino.

Op de Lemelerberg is er een activiteit van Bewegen Natuurlijk. Daar vindt een stiltewandeling met een aantal bewegings- en ontspanningsoefeningen en een voordracht plaats. De start is om 10.45 uur op de parkeerplaats van natuurcamping de Lemeler Esch (Lemelerweg 16 in Lemele). Het programma duurt ongeveer anderhalf uur. Aanmelden is noodzakelijk via een e-mail naar info@bewegen-natuurlijk.nl.
In de Duursche Waarden start om 9.00 uur een twee uur durende stiltewandeling. Die staat onder begeleiding van Jan Klungers, natuurgids en zenleraar. De start is bij de parkeerplaats aan het eind van de Fortmonderweg. Opgave (verplicht) via staging2.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/ijsselvallei/stiltewandeling-duursche-waarden.
In De Blokhut in Heino (inrit van Twentseweg 37) begint om 14.00 uur een klankconcert met aansluitend een stiltewandeling. Aanmelden is noodzakelijk via zensit.nl/contact/.
Zie verder dagvandestilte.nl. Daar zijn ook alle andere activiteiten in de provincie te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.