Activiteiten bij Zwembad Tijenraan in de herfstvakantie

RAALTE – In de herfstvakantie, van 17 tot en met 24 oktober, is er van alles te doen in zwembad Tijenraan in Raalte. Voor de kleintjes is er een waterspeeltuin in het ondiepe bad met matten, ballen, loopmat, glijbaan en nog veel meer. In het diepe wedstrijdbad kan de jeugd in het kader van Halloween meedoen aan de griezelhindernisbaan, de monsterrace, de heksendans en nog veel meer ‘griezelige’ activiteiten. De tijden van het kinderprogramma in het instructiebad en wedstrijdbad zijn: zondag 17 en 24 oktober van 10.00 tot 13.00 uur en maandag 18 tot en met vrijdag 22 oktober van 11.00 tot 14.00 uur (met uitzondering van de woensdag, dan tot 16.45 uur). Op zaterdag 30 oktober van 17.00 tot 19.00 uur maken figuranten de halloween disco extra spannend. Het is aan te raden om een kaartje voor het discozwemmen in de voorverkoop aan de kassa te kopen of online te reserveren want het aantal plaatsen is beperkt.

staging2.zwembadtijenraan.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.