55-plusdiner bij BijNegen

HEINO – De KBO, de PCOB en Stichting Ouderenwerk Heino bieden op woensdag 20 oktober weer een 55-plusdiner aan. Ditmaal zijn ouderen uit Heino en directe omgeving welkom bij zalencentrum BijNegen. De organisatie benadrukt dat de coronaregels in acht worden genomen. “Omdat we te maken hebben met een kwetsbare groep.” Er wordt een twee-gangen diner geserveerd, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht, waarbij de gasten kunnen kiezen uit vis of vlees. Aanschuiven kost 13,50 euro (exclusief drankjes). Een nagerecht is optioneel (tegen meerkosten). Aanmelden kan tot en met vrijdag 15 oktober 20.00 uur bij: Dinie v.d. Vegt, tel. 391373, Doortje Offenberg, tel. 393845 (coördinator) en Ineke Mulder, tel. 393083. Aanvang is om 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.