‘Zeker achthonderd bezoekers bij Rondje Pontje’

HEERDE/WIJHE – Rondje Pontje dat afgelopen zondag plaats vond rondom de IJssel heeft volgens organisator Erica Hottinga van Visit Heerde zeker achthonderd bezoekers op de been gebracht. Bij Huize Ruys in Veessen, Eet Tapperij Bijsterbosch in Welsum, de Bökkers Mölle in Olst, Brasserie Op Duur in Den Nul en Terras de Loswal in Wijhe konden zij kijken en luisteren naar optredens van solisten en rock- en bluesbands. Erica toont zich na afloop meer dan tevreden. “Wat een weer ook. Dat verhoogde de feestvreugde alleen maar. Het ging zo mooi. Het was overal een komen en gaan van fietsers. De sfeer was relaxed. Wij zijn blij en de horeca ook. Net de anderhalve meter eraf en buiten, we hoefden dus niet te checken, het was helemaal goed!” Rondje Pontje werd georganiseerd door Visit Heerde in samenwerking met Leon Ripperda van BijRipperda en Op Duur en Marijn Ooijman van de Blueskrant. Op de foto Terras de Loswal, waar ’s ochtends The Rollsisters optraden. Toen was het nog wat minder druk. Foto: Arnold Roolvink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.