Yoga Proeverij bij Yoga Raalte

RAALTE – Op zaterdag 18 september houdt Yoga Raalte van 9.00 tot 15.00 uur een gratis Yogaproeverij aan de Waag 11 in het centrum van Raalte. Tijdens deze dag kan iedereen die geïnteresseerd is vrijblijvend kennismaken met maar liefst zeven verschillende yogavormen.

Zo kunnen de bezoekers gratis een workshop van dertig minuten volgen van Mindful Yoga, Yin Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa yoga, Pilates en Stoelyoga. “Daarnaast introduceren wij dit seizoen ook Medische Yoga”, vertelt Ellen van Lint. “Deze les kenmerkt zich door een zeer rustig tempo, zachte oefeningen die met name gericht zijn op strekking, beweging zonder zware belasting, ontspanning en flexibiliteit. Deze les is daardoor zeer geschikt voor mensen met Parkinson, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, ziekte van Crohn of hartklachten.”
Ze vervolgt: “Yoga is de ideale manier om te ontspannen en tegelijkertijd goed voor je lichaam te zorgen. Door regelmatig yoga te doen vermindert de stress, verdwijnen rugklachten en verbeteren de houding, de ademhaling en de flexibiliteit. En yoga doen is beslist niet zweverig of uniek. Het is niet moeilijk, het vraagt geen lichaam van elastiek en je hoeft ook niet op je hoofd te kunnen staan. Het doel is om je evenwichtiger te maken, zodat je de balans die je hebt gevonden, ook in evenwicht kan houden.”
Interesse? Geef je dan van te voren op (zolang er plek is) voor een of meerdere lessen via yogaraalte@outlook.com. Voor meer informatie zie staging2.yogaraaalte.com of bel naar 06-81992214 (Ellen van Lint).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.