Win een verblijf in Grand Hotel ter Duin bij De Smulbaai

HEINO – De Smulbaai in Heino presenteert samen met de Kansspelclub weer een Staatslotenactie. Iedereen die bij de gemakswinkel Staatsloten koopt voor de trekking van 1 en 10 oktober maakt ook kans op een driedaags verblijf voor twee personen in Grand Hotel Huis ter Duin bij Noordwijk aan Zee.

De winnaars mogen gebruik maken de Imperial Suite inclusief luxueus arrangement. Voor meer informatie zie de advertentie elders in het Weekblad of kijk op staging2.kansspelclub.nl/luxeverblijf. Daarnaast presenteert De Smulbaai in het najaar ook weer een eigen actie waarbij een verblijf in Hotel der Brabander in Winterberg te winnen valt. “Wij zijn weer rustig aan begonnen met onze acties”, vertelt John van der Vegt, eigenaar van De Smulbaai. “De eerste actie was van de Kansspelclub, waarbij de klant een helikoptervlucht kon winnen bij één van de deelnemende winkels. Deze hoofdprijs is bij ons in de winkel gevallen en werd gewonnen door Bart Mekers uit Heino (foto, red.). Ook wijzelf wonnen een helikoptervlucht. We hoorden namelijk bij de beste drie verkooppunten wat betreft de verkoop van Eurojackpot bij de Kansspelclub.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.