Wijz Welzijn biedt escaperoom aan

RAALTE – Jongerenwerkers van Wijz Welzijn hebben zelf een escaperoom gebouwd in een van de kantoren in Raalte. Die staat er tot en met oktober. De escaperoom is bestemd voor tieners en jongeren uit de gemeente Raalte (vanaf de eerste klas van de middelbare school tot 23 jaar).

De escaperoom is te spelen op vrijdagavond. Ongeveer achttien jongeren kunnen er per avond, verdeeld over drie groepen, gebruik van maken. De deelnemers krijgen de opdracht om student Koen te helpen. In zijn studentenhuis is al twee keer ingebroken. Koen is bijna klaar met zijn opleiding en is bezig met de laatste verslagen en toetsen. Hij bergt zijn spullen die hij nodig heeft voor school extra goed op, misschien wel iets te goed. Koen moet een belangrijk verslag binnen een uur inleveren op school, maar waar heeft hij nu zijn OV-kaart, laptop, rugtas en verslag gelaten?
Jongerenverenigingen, dorpshuizen, activiteitencommissies en buurtverenigingen kunnen contact opnemen over de mogelijkheden. De escaperoom is gratis en makkelijk te combineren met een bezoek aan Jongerencentrum TraXX. Daar kan gebruik worden gemaakt van al het spelmateriaal zoals een tafeltennistafel en playstation. Voor meer informatie bel naar Merijn Winters, mob. 06-12507703.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.