Home / Algemeen / Wijhes Mannenkoor huldigt leden

Wijhes Mannenkoor huldigt leden

WIJHE – Het Wijhes Mannenkoor heeft de draad weer opgepakt. Recentelijk hield het koor een bijeenkomst (met partners) bij Logtenberg op de Boerhaar.

Bij deze gelegenheid werden twee trouwe leden in het zonnetje gezet. Aleid Dijkman (foto) ontving een sculptuur ‘Chapeau’ wegens 50 jaar lidmaatschap en Wim Oosterink een ‘Gouden roos’ wegens 25 ( 1 jaar) lid. Aleid en Wim zijn ook jaren bestuurslid geweest en ook nu nog doet het koor nooit tevergeefs een beroep op hen als er iets geregeld moet worden. Hun echtgenotes Hennie en Gerda werden verrast met een boeket bloemen.
Het koor repeteert elke maandag tussen 19.45 en 22.00 uur in het Langhuus in Wijhe. Het koor (met leden uit Wijhe, Olst, Raalte, Heino, Windesheim en Wezep) is op zoek naar nieuwe leden en een nieuwe dirigent. Aanmelding bij Jaap van Ravenhorst e-mail: jaapvanra@hotmail.com. Zie voor meer info: www.wijhesmannenkoor.nl.

Lees ook

Webinar over opvoeden in twee huizen

RAALTE – Dinsdag 26 oktober om 20.30 houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.