Home / Algemeen / Weer 55-plusdiners in Heino

Weer 55-plusdiners in Heino

HEINO – De KBO, de PCOB en Stichting Ouderenwerk Heino pakken de draad weer op en starten op woensdag 15 september met maandelijkse gezamenlijke maaltijden voor ouderen vanaf 55 jaar. Ditmaal zijn ouderen uit Heino en directe omgeving welkom bij zalencentrum BijNegen in Heino. De organisatie benadrukt dat de coronaregels in acht worden genomen. “Omdat we te maken hebben met een kwetsbare groep.” Er wordt een twee-gangen diner geserveerd, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht, waarbij de gasten kunnen kiezen uit vis en vlees. Aanschuiven kost 13,50 euro (exclusief drankjes). Een nagerecht is optioneel (tegen meerkosten). Aanmelden kan tot en met vrijdag 10 september 20.00 uur bij: Dinie v.d. Vegt, tel. 391373, Doortje Offenberg, tel. 393845 (coördinator) en Ineke Mulder, tel. 393083. Aanvang is om 17.00 uur.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.