Webinar Puberbrein tijdens Week van de Opvoeding

OLST/WIJHE – Het CJG presenteert op woensdagavond 6 oktober de gratis webinar ‘Puberbrein’ voor ouders en andere belangstellenden uit Olst-Wijhe. De webinar wordt verzorgd door Rolf Tebbens, orthopedagoog en trainer/coach bij Impluz. Dit in het kader van de Week van de Opvoeding. Ouders zitten soms met de handen in het haar als het gaat om de omgang met pubers. Tijdens de puberteit verandert er veel in het brein van de jongere. Dit beïnvloedt zijn of haar gedrag, gedachtewereld en emoties in sterke mate. In de webinar wordt verteld over de ontwikkeling van het brein en worden handvatten geboden zodat ouders beter om kunnen gaan met het gedrag van hun pubers. Ook is er aandacht voor het gebruik van social media. Aanmelden of meer informatie? Kijk op cjg.olst-wijhe.nl of meld je direct aan via https://cjg.olst-wijhe.nl/webinarpuberbrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.