Home / Sallandcentraal / Vrijwilligers nodig voor wandelingen

Vrijwilligers nodig voor wandelingen

RAALTE – Wijz Welzijn, Sportbedrijf Raalte en het Hoftheater willen onder de naam ‘Gezond Natuur Wandelen’ starten met een nieuwe serie wandelingen in Raalte. Daarvoor zijn vrijwillige begeleiders nodig. Voor mensen die willen helpen is er op dinsdag 21 september een informatiebijeenkomst in het Hoftheater. Gezond Natuur Wandelen is een concept waarbij wekelijks gratis natuurwandelingen worden georganiseerd onder begeleiding van vrijwilligere wandelbegeleiders. De wandelingen zijn toegankelijk voor iedereen die meer wil bewegen. Het gaat hierbij vooral om de combinatie van bewegen en natuurbeleving. Verder zijn de wandelingen natuurlijk gewoon gezellig. Alle begeleiders krijgen gratis drie korte trainingen aangeboden: EHBO, Wandelbegeleider en IVN Natuurbeleving. De bijeenkomst in het Hoftheater begint om 19.30 uur. Zie verder www.gezondnatuurwandelen.nl of mail gezondnatuurwandelen@sportbedrijfraalte.nl.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.