Vrijwilligers nodig voor wandelingen

RAALTE – Wijz Welzijn, Sportbedrijf Raalte en het Hoftheater willen onder de naam ‘Gezond Natuur Wandelen’ starten met een nieuwe serie wandelingen in Raalte. Daarvoor zijn vrijwillige begeleiders nodig. Voor mensen die willen helpen is er op dinsdag 21 september een informatiebijeenkomst in het Hoftheater. Gezond Natuur Wandelen is een concept waarbij wekelijks gratis natuurwandelingen worden georganiseerd onder begeleiding van vrijwilligere wandelbegeleiders. De wandelingen zijn toegankelijk voor iedereen die meer wil bewegen. Het gaat hierbij vooral om de combinatie van bewegen en natuurbeleving. Verder zijn de wandelingen natuurlijk gewoon gezellig. Alle begeleiders krijgen gratis drie korte trainingen aangeboden: EHBO, Wandelbegeleider en IVN Natuurbeleving. De bijeenkomst in het Hoftheater begint om 19.30 uur. Zie verder staging2.gezondnatuurwandelen.nl of mail gezondnatuurwandelen@sportbedrijfraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.