Vredesdienst in de open lucht

LEMELE – De Raad van Kerken Lemele/Lemelerveld houdt op zondag 19 september een vredesdienst in de open lucht. Locatie is het terrein van natuurcamping De Olde Lucashoeve aan de Kerkweg 30 in Lemele. Het thema van de dienst is: ‘Twee wolven’. Voorgangers zijn pastor Marga Klein Overmeen, dominee Georg Naber en dominee Leon Eigenhuis. Aan de dienst wordt ook meegewerkt door muziekvereniging Kunst na Arbeid Lemele. Traditiegetrouw staat er ook een sketch op het programma. Voor de jongsten is er een kinderkerk. De collecte is bestemd voor wereldwijde vaccinatie en na afloop wordt gezorgd voor koffie, thee en ranja. Aanvang is om 10.30 uur. De bezoekers worden verzocht om zelf een stoel mee te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.