Home / Algemeen / Vogelgriepmaatregelen rondom Heeten van de baan

Vogelgriepmaatregelen rondom Heeten van de baan

DEN HAAG – Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft de maatregelen omtrent de uitbraak van vogelgriep in Heeten ingetrokken. Dat betekent dat er geen beperkingen meer zijn en het vervoersverbod van de baan is. Naar aanleiding van de constatering van het vogelgriepvirus in Heeten op 24 augustus werd er om verdere verspreiding te voorkomen een beschermings- en bewakingszone ingesteld. Binnen die zone waren verschillende maatregelen van kracht, waaronder ook een vervoersverbod.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.