Vijfde editie Dijkentocht vanaf Dorpshuus

HEINO – Op zondag 12 september vindt de vijfde editie van de Dijkentocht plaats. Het Dorpshuus in Heino vormt het startpunt van twee fietsroutes; de korte meet circa 38 kilometer; de lang circa 63 kilometer. Vorig jaar namen maar liefst 340 fietsers deel aan de tocht. Ditmaal gaat de kortere afstand richting de bij velen onbekende Boksloot. In het routeboekje dat bij de inschrijving wordt uitgereikt staat een leuke beschrijving van het kilometerslange in de natuur verscholen watertje. De langere route voert langs diverse natuurgebieden. De deelnamekosten bedragen 3,50 euro per persoon. Dat is inclusief routeboekje en koffiemunt. Starten kan tussen 9.00 en 11.30 uur. Onderweg zijn er voldoende aanlegmogelijkheden. Een lunchpakketje is te bestellen bij het Dorpshuus. Wel handig om dat vrijdag of zaterdagochtend ervoor nog even te regelen via tel. 0572-700212.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.