Vier dagen fietsen door het Vechtdal

REGIO – Van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 september vindt een nieuwe editie van de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse plaats. De deelnemers fietsen elke dag een vooraf uitgezette route van 40 of 60 kilometer door het Vechtdal. Ze krijgen een routekaartje mee met hierop allerlei bezienswaardigheden onderweg.

De fietsvierdaagse start elke dag vanaf een andere locatie. Dit jaar zijn de startcampings in Rheeze (dag 1), in Mariënberg of Rheezerveen (dag 2), Ommen of Balkbrug (dag 3) en Giethmen (dag 4). Uiteraard is het mogelijk om alle vier dagen mee te doen, maar gewoon één dag aanhaken kan ook.
Geralda Kat, voorzitter van de Stichting ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse: “We zijn zo blij dat we dit weer mogen organiseren! Vorig jaar is het niet doorgegaan. Nu was het ook nog wel even spannend, maar na veel overleg zijn de gemeenten akkoord gegaan. Vanwege het coronavirus zijn we aan strikte maatregelen gebonden, maar we zijn blij met wat wel mag en maken er dan ook een mooie fietsvierdaagse van.”
Dagkaarten zijn te koop bij de kassa op de startcampings. Zie verder staging2.vechtdalfietsvierdaagse.nl. De vierdaagse kaarten kunnen via deze site besteld worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.