Tweede editie van Brocantefair Heino

HEINO – Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september vindt de tweede editie van de Brocantefair Heino plaats. Aan de Lageweg 3 presenteert organisatrice Joke Beumer van ’t Penninckhofje in Heino een ruim aanbod woonaccessoires, brocante, schilderijen, kleding en nog veel meer. Van alles wat, maar wel allemaal stijlvol en betaalbaar.

Het was een gok vorig jaar, geeft Beumer toe. Maar de eerste editie van de brocantefair, nota bene in coronatijd, werd een groot succes. “Enkele honderden bezoekers, louter positieve reacties en vooral veel vragen of het komend jaar weer kon. Dat geeft energie. We doen dit jaar drie dagen in plaats van twee. Bovendien hebben we meer standhouders en ook livemuziek. En opnieuw komen er vooral lokale leveranciers, daar mikken we echt op.”
Op de fair worden naast woonaccessoires, antiek, keramiek, brocante en kunst ook thee uit Frankrijk, bloemsierkunst en tuinplanten verkocht. “We hebben zelfs een hoedenmaker weten te strikken. Daarnaast worden er handgemaakte producten uit Thailand verkocht. Op de fair hebben we ook een houtbewerker, wordt kleding verkocht en staat een kraam met bijzondere kaarten. Verder hebben we op vrijdag en zaterdag live muziek van countryzangers Gerrit Biesterbos en Ronnie Snippe.”
De fair is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 3 euro per volwassene (kinderen gratis). Bij de entreeprijs zijn koffie en/of thee inbegrepen; voor kinderen is er ranja. Parkeren is gratis. Er wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen.
staging2.penninck-hofje.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.