Home / Algemeen / Trekkertoertocht vanaf De Laarman

Trekkertoertocht vanaf De Laarman

LUTTENBERG – Museum de Laarman in Luttenberg presenteerde afgelopen zaterdag weer een trekkertoertocht. Circa 25 trekkereigenaren reden mee. Uit de regio, maar bijvoorbeeld ook uit Noord-Holland. De route voerde richting Nijverdal, Holten, Okkenbroek, Lettele, Nieuw Heeten, Haarle en weer terug naar Luttenberg. De trekkertoertocht was dit jaar losgekoppeld van het Historisch Festival, dat in verband met de coronamaatregelen niet doorging. Er waren zelfs twee toertochten georganiseerd. De eerste vond enkele weken geleden al plaats. Dit in verband met het maximaal toegestane aantal van vijftig deelnemers. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.