Tevredenheid na uitgedunde versie van Diekdaegen

WIJHE – De Diekdaegen in Wijhe hadden het afgelopen weekend een uitgedund programma, maar niettemin is Jeroen Demmers, voorzitter van de Diekdaegen, tevreden. “Alles is goed verlopen”, meldt hij. “Op de kermis was het gezellig druk. Op basis van de vergunning mochten we maximaal 350 bezoekers tegelijk hebben, maar zelf hebben voor de zekerheid driehonderd aangehouden. Over dat aantal zijn we niet heen gegaan.” De terrassen in het centrum van Wijhe waren vergroot en goed gevuld. De onderscheiding De Kei van Wijhe ging dit jaar naar Sandra Mosterd, die al jaren haar eigen zorgboerderij Klein Canada bestiert. Verder stonden ook een brommertoertocht, een oecumenische viering en een koffieconcert in de kerk op het programma. Demmers: “En waar we trots op zijn: we hadden dit jaar op vrijdag ook weer een seniorenprogramma in het Weijtendaal. Dat kon vorig jaar niet doorgaan in verband met Covid, maar nu mocht het weer. We hadden een leuk programma met onder andere een muziekbingo met liedjes van vroeger. Het was de eerste happening in het Weijtendaal in anderhalf jaar tijd.” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.