Home / Algemeen / Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je kunt je daar nog tot en met donderdag 30 september laten testen”, deelt projectmanager Bart Goldsteen mee. Wie in een van deze beide gemeenten woont, kan vanaf oktober bijvoorbeeld terecht in Meppel of Deventer. “Het blijft dus mogelijk om je in de buurt van je eigen gemeente bij de GGD te laten testen”, geeft Goldsteen aan. In de regio IJsselland blijven na de sluiting van Steenwijk en Raalte nog vijf testlocaties geopend: Zwolle, Deventer, Hardenberg, Ommen en IJsselmuiden. De testlocatie in Zwolle is inmiddels verhuisd van de Rieteweg (IJsselhallen) naar de Paxtonstraat 17 op bedrijventerrein Marslanden. De teststraten in de IJsselhallen waren afgelopen maandag voor het laatst toegankelijk.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.