Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je kunt je daar nog tot en met donderdag 30 september laten testen”, deelt projectmanager Bart Goldsteen mee. Wie in een van deze beide gemeenten woont, kan vanaf oktober bijvoorbeeld terecht in Meppel of Deventer. “Het blijft dus mogelijk om je in de buurt van je eigen gemeente bij de GGD te laten testen”, geeft Goldsteen aan. In de regio IJsselland blijven na de sluiting van Steenwijk en Raalte nog vijf testlocaties geopend: Zwolle, Deventer, Hardenberg, Ommen en IJsselmuiden. De testlocatie in Zwolle is inmiddels verhuisd van de Rieteweg (IJsselhallen) naar de Paxtonstraat 17 op bedrijventerrein Marslanden. De teststraten in de IJsselhallen waren afgelopen maandag voor het laatst toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.