Terug naar de camping tijdens theatervoorstelling in Olst

OLST – Theateratelier ToiToiToi uit Olst presenteert van donderdag 9 tot en met zondag 12 september een speciale voorstelling in het buitengebied van Olst. Aan de Jan Schamhartstraat 97a wordt een compleet kampeerterrein uit de jaren 70 opgebouwd waarin de muziektheatervoorstelling ‘Herrie in de tent’ wordt gespeeld.

Op kampeerterrein ‘In den oude boomgaard’ komen bekende en onbekende gasten bij elkaar en beleven een onvergetelijke vakantie. Het publiek blikt even terug op de ongecompliceerde vakanties van vroeger. Deze voorstelling zit vol met hits van toen met zelfgeschreven teksten en nostalgie. Niet alleen de caravans, tenten, auto’s en brommers komen uit de jaren 70, ook kleding en attributen uit de seventies zijn bij elkaar verzameld om het geheel compleet en kloppend te maken.
Deze feelgoodvoorstelling, geproduceerd en geregisseerd door Luisella Lai van Theateratelier ToiToiToi uit Olst, was twee jaar geleden (deels) ook al te zien tijdens de theaterfietstocht. Toen speelden de spelers afkomstig uit Deventer, Olst, Wijhe, Zwolle, Kampen, Genemuiden en Dronten een compilatie van deze anderhalf uur durende voorstelling.
De voorstellingen op donderdag en vrijdag beginnen om 19.30 uur; zaterdag om 14.00 en 19.30 uur en zondag om 15.00 uur.
Inmiddels zijn de vrijdag- en zaterdagavondvoorstellingen uitverkocht. Daarom is er op donderdagavond 9 september een extra voorstelling ingelast. In de avond is het ook mogelijk om vooraf, telkens om 18.00 uur (à 10 euro) deel te nemen aan een jaren 70 maaltijd verzorgd door eetcafé Ruimzicht. Tickets voor de voorstelling (à 15 euro) zijn verkrijgbaar via staging2.theaterateliertoitoitoi.nl.

Foto: Wil Kanis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.