SV Heeten en Handbalvereniging Heeten organiseren samen jeugdevenement

HEETEN – SV Heeten en Handbalvereniging Heeten hielden anderhalve week geleden een speciaal evenement voor alle jeugdleden. Het doel was om de jeugd toch een leuke dag te bezorgen in deze tijden met de nog geldende maatregelen.

Voor de jeugd tot en met 12 jaar was er een zeskamp georganiseerd. Zo stonden er een grote stormbaan, sweeper en andere spannende spellen. Na afloop lagen broodjes hamburger en braadworst van Brasserie Derti3n in Heeten klaar. De middag was gereserveerd voor de jeugd van 13 tot en met 19 jaar. Ook voor deze groep was er een zeskamp georganiseerd. De spellen waren bijna hetzelfde als in de ochtend, alleen was het nu wat extremer. Volgens de organisatoren was het een geslaagde dag. Het is daarom de bedoeling dit de komende jaren voort te zetten. Het initiatief werd mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Club van 50 van SV Heeten. Voor meer info zie https://svheeten.nl/club-van-50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.