Start gezinszondagen in parochie H. Kruis

RAALTE – Op zondag 19 september vindt de eerste gezinszondag van parochie H. Kruis plaats in en om de H. Kruisverheffing in Raalte. Deze dag is bestemd voor alle gezinnen in de parochie H. Kruis. Het programma begint om 10.30 uur met een kindvriendelijke eucharistieviering. Tijdens deze viering kunnen de kinderen ook meehelpen in de liturgie, bijvoorbeeld door iets voor te lezen of de misdienaars te helpen. Daarna is er een gezamenlijke lunch. Voor deze eerste gezinszondag worden actief alle eerstecommunicanten en vormelingen van het afgelopen seizoen uitgenodigd, maar alle gezinnen zijn van harte welkom. De bijeenkomsten duren steeds tot ongeveer 13.00 uur. De tweede gezinszondag is gepland op 17 oktober. Vanaf de derde gezinszondag op 21 november zal er ook doorlopende catechese worden aangeboden voor de kinderen en hun ouders in verschillende groepen waaronder de voorbereidende catechese voor de Eerste Heilige Communie en het H. Vormsel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.