Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. De overeenkomst hiervoor is recentelijk getekend door Henry Bronkhorst, directeur Sportbedrijf Raalte en Audrey Jansen, directeur van KDV De Rode Bank, de organisatie waaronder SportBSO InOranje valt. Met de komst van de SportBSO in Tijenraan zien beide partijen meer kansen om de jeugd in de gemeente Raalte nog vaardiger in beweging te maken.

Voor de SportBSO InOranje is het een unieke kans om de samenwerking met collega kinderopvang organisatie KOOS uit te breiden door naast op de locatie van BSO HOFtheater, nu ook intensief samen te gaan werken met de SportBSO op de locatie Tijenraan. Nicole Hemmink, het sportieve brein achter SportBSO InOranje: “De bedoeling is om hier met de oudste kinderen van de SportBSO naar toe te gaan, zodat we hen meer uitdaging kunnen bieden. Tijenraan is hiervoor de perfecte locatie door de vele verschillende sportmogelijkheden.”
De SportBSO is drie dagen per week aanwezig in Tijenraan op maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 19.00 uur. Elke dag gaan de kinderen van alle basisscholen uit Raalte aan de slag met sport en bewegen. Henry Bronkhorst: “Met SportBSO InOranje werken we al intensief samen in het organiseren van clinics en sportieve instuiven, maar ook op het gebied van personeel. Dat we nu samen in Tijenraan, het centrum van sportieve activiteiten in Raalte, gevestigd zijn biedt nog meer perspectief voor samenwerking. Bijvoorbeeld door het aanbieden van BSO in combinatie met zwemles of sportieve vakantieactiviteiten.”
Sportcentrum Tijenraan beschikt over diverse mogelijkheden op het gebied van zwemmen, sporten en gezondheid. Dit biedt ook voor ouders kansen. Bronkhorst: “Ouders hebben vaak een druk schema. Sporten schiet er hierdoor soms bij in. Nu is dit eenvoudiger te realiseren om het sporten of zwemmen te combineren met het ophalen van de kinderen.”

Foto: Directeur KDV De Rode bank Jurgen Bruggeman (L) en directeur Sportbedrijf Raalte Henry Bronkhorst voor Sportcentrum Tijenraan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.