Soepcafé in het Annahuis

RAALTE – Op vrijdag 10 september gaat het Soepcafé Raalte van start in het Annahuis. Elke tweede vrijdag van de maand, van 17.00 tot 19.30 uur, is iedereen welkom om aan te schuiven. “Het uitgangspunt van het Soepcafé is het tegengaan van voedselverspilling en het samenbrengen van mensen”, vertelt initiatiefneemster Dinette Geerts. Naast twee verschillende maaltijdsoepen, worden er ook stokbrood, kruidenboter en een dessert geserveerd. De producten worden gesponsord door Jumbo Domineeskamp, Kari’s crackers en ook een bloemetje van Bloemen Korbeld ontbreekt niet. Belangrijk is dat iedereen kan aanschuiven. Daarom wordt een vrijwillige gift naar draagkracht gevraagd. Opgeven kan tot en met donderdag 9 september via soepcafe@pknraalte.nl (of met een briefje met naam en telefoonnummer in de brievenbus van het Annahuis). Extra vrijwilligers zijn welkom. De taken variëren van boodschappen halen tot het koken en uitserveren van de soep. Ook een coördinator om de inzet van vrijwilligers in goede banen te leiden is welkom. Voor meer info mail naar soepcafé@pknraalte.nl. Het Soepcafé wordt ondersteund door WijZ welzijn Raalte en zal na enige tijd zelfstandig doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.