Home / Algemeen / Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat gebeurt die dag, ijs en weder dienende, vanaf 11.00 uur met een slotviering. Na afloop wordt gezorgd voor een lunch. Alle Paulusparochianen zijn welkom. Het is ook mogelijk om de viering te volgen via een livestream, die te vinden is op www.parochieheiligkruis.nl. Voor het bijwonen van de slotviering is aanmelding niet verplicht, maar voor de lunch wel. Dit kan (voor 26 september) via het secretariaat, tel. 0572-351366 of via kruisverheffing@parochieheiligkruis.nl.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.