Home / Algemeen / Sam’s Kledingactie voor kinderen in Oeganda

Sam’s Kledingactie voor kinderen in Oeganda

REGIO – Elk voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in Oeganda zodat zij, wanneer corona voorbij is, weer terug naar school kunnen. Op zaterdag 25 september is het onder andere mogelijk om tussen 8.00 en 12.00 uur kleding en schoenen in te leveren aan de Kerkstraat in Hoonhorst. Die dag staan de vrijwilligers van Sam’s Kledingactie tussen 9.00 en 12.00 uur ook klaar bij de Brugkerk in Lemelerveld. Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen helaas niet worden ingeleverd. Zie verder www.samskledingactie.nl.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.