Samen naar het theater in de Week van de Ontmoeting

RAALTE – In het kader van de Week van de Ontmoeting hebben Wijz Welzijn en het Hoftheater de handen ineengeslagen: Mensen kunnen samen met iemand anders, die geen gezelschap heeft, een voorstelling bezoeken. Het Hoftheater zorgt er dan voor dat ze naast elkaar komen te zitten. Er zijn hiertoe twee voorstellingen geselecteerd: die van Rayen Panday en die van Jason Bouman.

De voorstelling ‘Trigger’ van cabaretier Rayen Panday vindt plaats op vrijdag 1 oktober. Tijdens deze voorstelling vraagt Rayen zich af wat er nog echt speciaal is. Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden. Rayen vertelt op succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven. Kaarten voor deze voorstelling kosten 19 euro. De voorstelling begint om 20.15 uur.
In 2013 won Jason Bouman het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes overtuigde hij de jury direct van zijn zangkwaliteiten. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en op pleinfeesten van AVROTROS, stond Jason zelfs in Ahoy. Als de achtkoppige band ‘de Vlieger of ‘Zij Gelooft in mij’ inzet, gaat het dak van het Hoftheater eraf. En wedden dat je heel hard meezingt tijdens Leef? De voorstelling ‘Bloed, Zweet en tranen’ is op zaterdag 9 oktober te zien in het Hoftheater. Kaarten voor deze voorstelling kosten 23 euro. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Bij de nazit staan bitterballen klaar. Aanmelden voor het arrangement kan door een e-mail te sturen naar: e.klok@wijz.nu, sociaal werker bij WijZ welzijn Raalte. Meer informatie over de voorstellingen is te vinden op staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.