SallandWonen en Olst-Wijhe zetten in op schuldhulpverlening

OLST/WIJHE – SallandWonen en de gemeente Olst-Wijhe hebben afgelopen vrijdag een convenant voor schuldhulpverlening ondertekend. Partners in dit convenant zijn Budget Adviesbureau Deventer (BAD) en Financiën de Baas. Met dit convenant willen de partijen schulden bij huurders terugdringen en, nog belangrijker, (financiële) problemen voorkomen door vroegtijdige hulp en ondersteuning. Wethouder Hans Olthof is blij met deze samenwerking. “De een heeft misschien schuldhulpverlening nodig, de ander hulp bij of advies over de thuisadministratie. Soms is het ook voldoende om een betalingsregeling te treffen. We delen deze gegevens met elkaar om huurders zo goed mogelijk te helpen en grote schulden te voorkomen. Per persoon kijken we wat er nodig is.”

ondersteuning.olst-wijhe.nl/geldzakenenadministratie

Op de foto van links naar rechts: wethouder Hans Olthof, Marijke Kool (SallandWonen), Hans van Eck (Budget Adviesbureau Deventer) en Yvonne van der Heijden (Financiën de Baas).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.