Roelof en Annie Roessink uit Dalfsen 65 jaar getrouwd

DALFSEN – Burgemeester Erica van Lente heeft vorige week dinsdag een bezoek gebracht aan Roelof en Annie Roessink uit Dalfsen. Het echtpaar was die dag 65 jaar getrouwd. De burgemeester las de huwelijksakte van 65 jaar geleden voor aan het echtpaar. Zelfs een getuige van 92 jaar was, naast familie en vrienden, aanwezig. De buren hadden een boog gezet. Roelof en Annie wonen aan de Kanaaldijk Noord 1 in de gemeente Dalfsen aan de Bolderbrug, zo’n 3 kilometer van Heino. De overkant van de brug valt onder de gemeente Raalte en hun hele leven lang zijn de twee op Heino gericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.