Home / Cultuur / Repetities Zang- en Oratorium Vereniging Raalte weer van start

Repetities Zang- en Oratorium Vereniging Raalte weer van start

RAALTE – Het bestuur van Zang- en Oratorium Vereniging (ZOV) Raalte heeft besloten om na anderhalf jaar gedwongen pauze vanwege corona weer te beginnen met de wekelijkse zangrepetities. De eerste repetitieavond is op maandag 6 september om 20.00 uur in het parochiecentrum Raalte, zoals ook voorheen gebruikelijk was. Het eerste post-corona concert zal hoogstwaarschijnlijk in het najaar van 2022 worden gegeven. Het koor verwelkomt graag nieuwe leden voor alle stemgroepen, maar met name een aantal tenoren en bassen.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.