ReDIT neemt installatiebedrijf Ties Veltmaat over

‘Ties is thuis in zonnepanelen en warmtepompen; samen kunnen we ook grotere klussen aan’

LUTTENBERG – Niek Hemmink, sinds 1 juni dit jaar de eigenaar van technisch handelsbedrijf ReDIT in Luttenberg, zei het vooraf al: hij wil stappen zetten richting een ReDIT 2.0. Het bedrijf is daarna al verhuisd naar een ander pand aan de Witte Hekke 1a en inmiddels is ook de tweede stap gezet. ReDIT neemt per 1 oktober het installatiebedrijf van Ties Veltmaat in Luttenberg over. Ties en zijn medewerker gaan dan aan de slag voor ReDIT.

Ties (23) begon al op zijn zeventiende voor zichzelf. “Ik heb eerder ook al voor ReDIT gewerkt”, vertelt hij. “Daarna kwamen er allerlei klusjes voor vrienden, kennissen en familie. En die uit de hand gelopen hobby groeide uit tot een bedrijf.” Inmiddels heeft hij één medewerker in dienst. “Er is zoveel werk en goed personeel is moeilijk te vinden. Daarom maken we erg lange dagen. Door deze samenvoeging hoop ik weer een wat normalere werkweek te krijgen.”
Ook ReDIT heeft een installatietak. Beide bedrijven bieden (nu nog afzonderlijk) hetzelfde: een allround pakket als het gaat om installatietechniek. “En we richten ons ook zo’n beetje op hetzelfde gebied: een straal van circa 25 kilometer rond Luttenberg”, vertelt Niek. “Onlangs kwamen we met elkaar in gesprek. Ik zocht mensen die thuis zijn in de installatietechniek en Ties was altijd aan het werk. We waren er al snel uit: we gaan samen verder. De sterke kant van Ties is dat hij en zijn medewerker allebei ook thuis zijn in zonnepanelen en warmtepompen. Aan die kennis ontbrak het ons. We hebben vanaf 1 oktober dus vier monteurs. Twee allrounders die nu al voor ReDIT werken en twee jonge jongens die ook thuis zijn in de recentere technieken. Dat is een mooie aanvulling. Samen kunnen we ook grotere klussen aan. Zo vergroten we onze daadkracht en slagvaardigheid.”

Over ReDIT

Van allerhande installatiewerk (of het nu gaat om een verbouwing, renovatie van een badkamer of nieuwbouw van een woning) tot de verkoop (en plaatsing) van badkamers en beregeningssystemen; ReDIT regelt het allemaal. Daarnaast voorziet het bedrijf ook in een shop/magazijn met gereedschap en verschillende installatiematerialen. ReDIT te vinden aan de Witte Hekke 1a in Luttenberg (bedrijventerrein). Voor meer informatie zie staging2.redit.nl, bel 0572-301850 of mail info@redit.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.