Home / Sallandcentraal / Rayen Panday, Percossa en Superjuffie in het Hoftheater

Rayen Panday, Percossa en Superjuffie in het Hoftheater

RAALTE – In het Hoftheater in Raalte zijn het komende weekend maar liefst drie voorstellingen te zien. Op vrijdag 1 oktober is cabaretier Rayen Panday te gast; op zaterdag 2 oktober de slagwerkgroep Percossa en op zondagmiddag 3 oktober volgt de gezinsvoorstelling ‘Superjuffie’.

Rayen Panday was al eerder in het Hoftheater te zien en speelt inmiddels zijn vijfde voorstelling ‘Trigger’. Met vrolijke grappen, scherpe randjes en heerlijke nummers zet hij de bezoeker tijdens het lachen toch even aan het denken. Aanvang is om 20.15 uur.
Slagwerk met humor, spiksplinternieuwe muziek en acts: ongezouten, rauw en onversneden, straattheater op het toneel, zo kan Percossa het best worden omschreven. Percossa trekt een breed publiek, het enthousiasme werkt aanstekelijk. Aanvang is om 20.15 uur.
De Kinderboekenweek heeft dit jaar als thema: worden wat je wil! In de voorstelling ‘Superjuffie’ (5 ) van Toren van Geluid kan juf Josje dat. Als een dier in nood is, verandert zij in Superjuffie. Ze redt ze alle dieren net op tijd! De Superjuffie-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. Nu is hier een voorstelling van gemaakt voor kinderen van 5 jaar en ouder(s). Aanvang is om 15.00 uur.

Kaarten bestellen kan via www.hoftheater.nl of op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak. Mail hiervoor naar info@hoftheater.nl of te bel naar bovenstaand telefoonnummer.

Rayen Panday. Foto: Daniel J. Ashes

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.