Home / Algemeen / Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint op dinsdag 28 september met een pubquiz in Kulturhus Trefpunt. Alles draait om gezelligheid, ontmoeting en kennismaking. De deelnemers krijgen onder andere vragen over Heeten, recente algemene ontwikkelingen en corona. Iedereen is welkom (ook niet-leden). De organisatie nodigt met name ook nieuwkomers in het dorp uit. Aanvang is om 14.00 uur. De entree is gratis (inclusief koffie en een consumptie). Voor meer informatie bel tel. 0572-381972 of mail: lokateb@hotmail.com.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.