Home / Sallandcentraal / Parochiefeest Heilig Kruis

Parochiefeest Heilig Kruis

RAALTE – In de Basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte vindt op zondag 12 september het jaarlijkse parochiefeest van parochie H. Kruis plaats. Het gaat om een speciale eucharistieviering. Bij de fusie in 2010 van verschillende parochies in Salland kreeg de nieuwe parochie de naam ‘Heilig Kruis’ met als feestdag de tweede zondag van september. Parochianen van de diverse locaties zijn welkom. Leden van het pastoraal team gaan voor. Na de viering wordt er gezorgd voor koffie/thee en een drankje op het kerkplein. Aanvang is om 10.30 uur.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.