Home / Algemeen / Paddenstoelenexcursie van IVN De Grutto

Paddenstoelenexcursie van IVN De Grutto

OLST-WIJHE – IVN-afdeling De Grutto houdt op zondagochtend 3 oktober weer haar traditionele paddenstoelenexcursie. De deelnemers vertrekken om 10.30 uur vanaf de parkeerplaats bij de de Zoogenbrink” aan de Molenweg in Olst. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Zowel volwassenen als kinderen kunnen meedoen. Opgave (uiterlijk 1 oktober) bij Annet van der Veen, heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl of 0570-523937. Graag naam, telefoonnummer en aantal personen opgeven. Er kunnen maximaal tien personen meewandelen.

www.ivn-wijhe-olst.nl

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.