Orgelconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Gerwin van der Plaats verzorgt op zaterdag 25 september een orgelconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Van der Plaats is een graag geziene gast in de muziekhal. Hij is nu als vaste organist verbonden aan de Driestwegkerk (PKN) in Nunspeet en de Hoeksteen (PKN) in IJsselmuiden. Daarnaast is hij onder andere dirigent van het Interkerkelijk Mannenkoor Euterpe in Voorthuizen, Mannenkoor Door eendracht verbonden in Kampen en het interkerkelijk gemengd koor Immanuel uit Harskamp. Op het programma staan vele populaire melodieën. Het belooft een vrolijke muzikale avond te worden. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten kosten 13,50 euro. Reserveren is verplicht en mogelijk via tel. 0572 -371838 of e-mail adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM- richtlijnen worden in acht genomen. Zie verder staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.