Home / Algemeen / Open huis ter ere van nieuwe zaal bij Top Fit Salland

Open huis ter ere van nieuwe zaal bij Top Fit Salland

LUTTENBERG – Top Fit Salland in Luttenberg houdt op zaterdag 4 september een open huis. Tussen 14.00 en 17.00 uur kan iedereen de recente uitbreiding van het pand aan de Blikweg 2 bekijken. “We zijn supertrots op de mooie en sfeervolle zaal”, zegt eigenaar Mathijn Veldkamp. “En willen graag weer mensen stimuleren om te gaan bewegen.”

De sportschool had al een tijd lang plannen om uit te breiden met een grote sportzaal. Tijdens de eerste corona-sluiting werd de bouw nog uitgesteld. In de zomermaanden van 2020 kregen Mathijn en Marloes Veldkamp echter weer vertrouwen in de toekomst en besloten ze om de bouw toch door te zetten. Eind oktober ging de schop in de grond, waarna het coronavirus toch weer voor spannende tijden zorgde. Inmiddels is de aanbouw klaar en is het complex twee keer zo groot geworden. De locatie is uitgebreid met een grote zaal voor yoga en sport, een extra kleedkamer, een spreekkamer voor de leefstijlcoach en een kantine. De uitbreiding biedt ook nieuwe mogelijkheden voor sport en yoga en diverse workshops. Tijdens het open huis zijn er ook demonstraties van de verschillende sporten en yoga te bekijken. De koffie staat klaar.

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.