Open huis bij zonnepark Noordmanshoek

WIJHE – Zonnepark Noordmanshoek in Wijhe opent op zaterdag 11 september van 10.00 tot 12.00 uur de poorten voor het publiek. De bouw van het zonnepark, eigendom van Coöperatie Goed Veur Mekare U.A., een vereniging met circa driehonderd leden, ligt op stoom. Na drie jaar puzzelen en vergaderen is de levering van groene stroom nabij. En dat maar liefst 7.500.000 kWh per jaar, genoeg voor heel Wijhe. Maar de aanleg is dus nog niet voltooid. Het open huis is mede bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het proces en wat de toekomstplannen zijn. Daarnaast wordt er ook informatie gegeven over de ontwikkeling van de panelen, de aansluiting op het net en vooral het belang van het maken van groene stroom. De bouwers en vertegenwoordigers van Goed Veur Mekare staan klaar aan de Jan Meesterweg om er alles over te vertellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.