Home / Algemeen / Open huis bij Pop Rock Factory

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en 16.00 uur is iedereen welkom aan de Almelosestraat 40a in Raalte. De docenten staan klaar om alle vragen te beantwoorden en advies te geven over de muzieklessen en de aanschaf van een instrument. Daarnaast kunnen de bezoekers zich inschrijven voor een gratis en vrijblijvende proefles op het instrument van hun keuze (gitaar, basgitaar, drum, zang, piano, keyboard, mandoline en ukelele) of een zangles. Bovendien treden verschillende leerlingen op. Voor meer informatie zie www.poprockfactory.nl of bel met Annet Broeze, tel. 06-53798990.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.