Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en 16.00 uur is iedereen welkom aan de Almelosestraat 40a in Raalte. De docenten staan klaar om alle vragen te beantwoorden en advies te geven over de muzieklessen en de aanschaf van een instrument. Daarnaast kunnen de bezoekers zich inschrijven voor een gratis en vrijblijvende proefles op het instrument van hun keuze (gitaar, basgitaar, drum, zang, piano, keyboard, mandoline en ukelele) of een zangles. Bovendien treden verschillende leerlingen op. Voor meer informatie zie staging2.poprockfactory.nl of bel met Annet Broeze, tel. 06-53798990.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.