Open huis bij De Laarman

LUTTENBERG – Landbouwmuseum De Laarman in Luttenberg houdt op zondag 12 september een open huis. De afgelopen jaren is het museum grondig verbouwd en gerenoveerd. Aanvankelijk was het de bedoeling om op 3 april vorig jaar een officiële heropening te houden, maar corona gooide roet in het eten. Ook dit voorjaar waren er geen mogelijkheden. Dan zou er meteen aandacht zijn voor het 25-jarig jubileum van het museum. Toch wil De Laarman graag een officieel moment om stil te staan bij deze twee hoogtepunten. Daarom zijn er op vrijdag 10 en zaterdag 11 september twee feestelijke dagen gepland voor iedereen die meegeholpen heeft aan de realisatie van het nieuwe museum. Op 12 september is er van 10.00 tot 16.00 uur een open huis voor iedereen die met eigen ogen wil zien hoe mooi het museum is geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.