Home / Algemeen / Open dag Trevin bij De Oude Pastorie

Open dag Trevin bij De Oude Pastorie

WIJHE – Trevin, een organisatie die zich inzet voor jeugdigen en (jong)volwassenen met een (verstandelijke) beperking, houdt op zaterdag 11 september een open dag bij de nieuwe woonlocatie ‘De Oude Pastorie’ aan de Stationsweg in Wijhe. Hier wordt woonzorg geboden aan jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Er kunnen in het najaar van 2021 nog enkele bewoners verwelkomd worden. Bezoekers van de open dag kunnen sfeer proeven in het pand en daarnaast in gesprek met enkele begeleiders. Bovendien is er een stand aanwezig met informatie over Logeerhuis Salland; de locatie voor naschoolse, vakantie- en weekendopvang voor kinderen en jongeren met een (verstandelijke) beperking, net buiten Wijhe. De deuren zijn geopend van 11.00 tot 16.00 uur. In verband met het coronavirus wordt gewerkt met looproutes en vindt een deel van het programma buiten plaats. Voor meer info naar info@trevin.nl.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.