Home / Sallandcentraal / Open dag bij wijngaarden in Salland

Open dag bij wijngaarden in Salland

REGIO – 37 wijngaarden in Nederland haken in september aan bij de landelijke Wijngaarden Open Dag. Ook twee wijngaarden in Salland doen mee. Op zaterdag 18 september van 9.00 tot 17.00 uur is de Druiverij in Welsum geopend voor het publiek; op zondag 19 september van 11.00 tot 17.00 uur Wijngaard Middeler Marre in Middel. De Wijngaarden Open Dag is een initiatief van Stichting Wijninstituut Nederland. Het doel is om iedereen kennis te laten maken met het telen van druiven, het maken van de wijn en het proeven ervan. Bij sommige wijngaarden is er een omlijstend programma. Zie verder wijn.nl en/of www.nederlandsewijninfo.nl. In september vindt ook de ‘Wijnkeuring van de Lage Landen’ plaats. 294 wijnen uit Nederland en België doen mee aan deze keuring.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.