Home / Algemeen / Open dag bij Historische Vereniging Wijhe

Open dag bij Historische Vereniging Wijhe

WIJHE – Historische Vereniging Wijhe houdt op zaterdag 11 september weer een open dag voor iedereen die vragen heeft over zijn of haar familiegeschiedenis. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom aan de Langstraat 52. De vereniging helpt de bezoekers bij al hun vragen over hun voorouders. Het is goed een USB-stick mee te nemen. Ook oude foto’s en documenten zijn welkom, zodat die ter plekke gescand kunnen worden. Bovendien is er die dag een foto-expositie in het Praothuus in het kader van de Open Monumentendag. Jos Bergevoet vertelt daarbij over de circa veertig cafés die er ooit in Wijhe zijn geweest. Ook verhalen, herinneringen en anekdotes zijn daarbij welkom. De open dagen stamboomonderzoek zijn elke tweede zaterdag van de maand. De eerstvolgende is zaterdag 9 oktober. Vanwege de coronamaatregelen wel graag vooraf aanmelden met verwacht tijdstip via historischeverenigingwijhe@gmail.com.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.