Home / Algemeen / Oosterhuis zangdienst in Wesepe

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de bekende Oosterhuis zangdienst plaats. Na een gedwongen stop van meer dan anderhalf jaar mag er weer gezongen worden. Het thema van de dienst is dan ook: ‘En weer zingen’. Op het programma staan liederen van de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis. Aan de dienst wordt meegewerkt door een koor bestaande uit de cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe aangevuld met zangers uit de regio. De muzikale leiding is in handen van Corinne Ovinge-Best; de muzikale begeleiding komt voor rekening van Marijn Siero. Voorganger is theoloog Kees Kok. Hij was gedurende lange tijd een naaste medewerker van Huub Oosterhuis. Hij schreef onder andere een aantal boeken over het werk van Oosterhuis en over liturgie. Meer info op: http://denieuweliefde.com. Aanvang is om 15.00 uur. Na de kerkdienst is er koffie met cake.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.