Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de bekende Oosterhuis zangdienst plaats. Na een gedwongen stop van meer dan anderhalf jaar mag er weer gezongen worden. Het thema van de dienst is dan ook: ‘En weer zingen’. Op het programma staan liederen van de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis. Aan de dienst wordt meegewerkt door een koor bestaande uit de cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe aangevuld met zangers uit de regio. De muzikale leiding is in handen van Corinne Ovinge-Best; de muzikale begeleiding komt voor rekening van Marijn Siero. Voorganger is theoloog Kees Kok. Hij was gedurende lange tijd een naaste medewerker van Huub Oosterhuis. Hij schreef onder andere een aantal boeken over het werk van Oosterhuis en over liturgie. Meer info op: http://denieuweliefde.com. Aanvang is om 15.00 uur. Na de kerkdienst is er koffie met cake.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.