Online platform voor cultuur in Salland

REGIO – Samen met een aantal cultuurorganisaties in Salland is de site CultuurinSalland gelanceerd. Dat moet een platform worden waar alles op gebied van cultuur in Salland bij elkaar komt. Bij de totstandkoming zijn onder meer Hoftheater, Lommerrijk, Muzieknetwerk Salland, StreetLive en de Sallandse Cultuurmakelaar betrokken, maar ook op persoonlijke titel doet een aantal kunstminnende en kunst makende Sallanders mee. CultuurinSalland wil een platform zijn waarop iedereen die iets te melden heeft op gebied van kunst en cultuur zijn boodschap kwijt kan. Ook wil het platform ruimte bieden aan mensen die het leuk vinden hun kunst en cultuur te delen en krijgen kunst- en cultuurmakers de ruimte zich zelf te profileren. Iedereen die een goed idee voor het platform heeft, kan dat inbrengen via info@cultuurinsalland.nl en de organisatie roept ook mensen op mee te denken over artikelen, series en verhalen voor de site. Wie mee wil doen is van harte uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.