Oktoberfest Geerdijk dit jaar drie dagen

GEERDIJK – De opbouw van Oktoberfest Geerdijk is in volle gang. Nog enkele dagen te gaan en dan vindt de zevende editie van Oktoberfest Geerdijk plaats. De organisatie, Stichting Spoorfuif, heeft het programma dit jaar voor het eerst uitgebreid tot drie dagen. Het feestweekend begint op vrijdagavond 1 oktober en vindt net als andere jaren plaats in een tent aan de 2e Blokweg.

Het programma begint op vrijdag met een Mega Bingoavond. De organisatie heeft gezorgd voor een groot prijzenpakket: bijvoorbeeld elektrische fietsen ter waarde van 2750 euro en een achterbout van een koe ter waarde van 1175 euro. De tent is geopend vanaf 19.00 uur en de bingo start een half uur later. Na afloop volgt een afterparty met DJ Mans.
Op de zaterdag volgt het grootste Oktoberfest van Nederland met artiesten zoals Johnny Bolk featuring Miranda, Freibier en Bloaskapel de Heujschudders. De tent gaat om 18.00 uur open en het feest begint om 19.00 uur.
Het feest wordt zondag afgesloten met een Hollandse Middag. Vanaf 15.00 uur zijn optredens van onder andere Dana Winner en Tribute to the Cats Band.

Tickets zijn verkrijgbaar via staging2.spoorfuif.nl, bij Dennis Fashion in Vroomshoop en AVIA Haarhuis in Westerhaar. Het is ook mogelijk om tickets te combineren met een busretourtje (opstapplaatsen binnen een ruime straal van Geerdijk).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.