Home / Algemeen / Oecumenische viering in kader van Vredesweek

Oecumenische viering in kader van Vredesweek

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op dinsdag 21 september de jaarlijkse oecumenische viering in het kader van de Vredesweek plaats. Het thema is: ‘Wat doe jij in vredesnaam?’ De tijd van corona zet iedereen aan het denken en er blijkt behoefte te zijn aan verbondenheid en rust. Maar toch is er ook sprake van uitsluiting. Herkennen we dat? En hoe voelen we ons zelf verantwoordelijk als we dit zien gebeuren? Aan dit thema wordt aandacht besteed met beelden, gebed, pianospel, een Bijbellezing en stilte. Iedereen is welkom, maar vanwege Covid 19 en de daardoor genomen voorzorgsmaatregelen graag wel aanmelding vooraf bij Johanna Boverhuis-Albers: pgwijhe8@pgwijhe.nl of tel. 0570-522235. Ook is de viering online te bekijken via www.kerkdienstgemist.nl (voer Wijhe in en klik aansluitend op Nicolaaskerk). De viering duurt van 19.00 tot 19.30 uur.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.