Home / Cultuur / Nieuwe expositie in De Verbeelding

Nieuwe expositie in De Verbeelding

WIJHE – In Galerie/Atelier de Verbeelding in Wijhe is tot en met 19 november weer een nieuwe expositie te zien. Naast werken van de vier vaste exposanten, Marije Gies, Christien de Jong, Ton van Sprang en Henny Schaapman, zijn er de komende maanden werken te zien van moeder Ivon Peeters, haar kinderen Bas en Martha van Heemsbergen en Mariët Wichers Schreur. De Verbeelding is elke maandag en dinsdag en elk laatste weekend van de maand geopend. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Zie verder www.deverbeeldingwijhe.nl.

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.