Nationaal Concours Hippique in Luttenberg

LUTTENBERG – Op zaterdag 11 september vindt de zestiende editie van het Nationaal Concours Hippique Luttenberg plaats; inmiddels het grootste tuigpaardenevenement in de regio.

De top van de Nederlandse tuigpaardensport komt op deze dag hun kunnen showen in manege De Luttenberg. En is het bij bijvoorbeeld springen en dressuur de bedoeling dat het publiek zich rustig houdt, bij de tuigpaarden mogen de deelnemers worden aangemoedigd. Bij de tuigpaardensport is het namelijk de bedoeling dat de paarden zich zo goed en mooi mogelijk laten zien. Hierbij kunnen zij de hulp van de toeschouwers goed gebruiken. Vanaf de tribune en langs de kant kunnen de damesklassen, competitierubrieken, jeugdrubriek en kampioenschappen worden bewonderd. Aan de start verschijnen eenspannen, tweespannen, KWPN-tuigpaarden, hackney’s en een jeugdrubriek. Daarnaast zullen er diverse kampioenschappen en finales worden verreden.
De bezoekers dienen te beschikken over een vaccinatiebewijs, een actuele negatieve testuitslag of een herstelbewijs. Aanvang is om 9.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.