Home / 112 / Motorrijder gewond bij ongeval in Wijhe

Motorrijder gewond bij ongeval in Wijhe

WIJHE – Een motorrijder is vanochtend gewond geraakt bij een ongeval in Wijhe. De man maakte onderdeel uit van een club motorrijders die reed op de Waterstraat tussen Wijhe en Boerhaar. In een bocht moesten de rijders uitwijken voor een tegenligger, waarbij een van de laatste rijders in de colonne schrok, in de berm terecht kwam en viel. Hij had pijn aan de schouder/elleboog, waarschijnlijk iets gebroken. De man moest mee naar het ziekenhuis. Zijn motor werd afgesleept. Foto: Arnold Roolvink

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.